Praktijkaccreditering – Huisartsencentrum Quattro – Emmen
Header afbeelding
Huisartsencentrum Quattro
Brandgans 2 7827 SG
Emmen

Praktijkaccreditering

Werken aan kwaliteit NPA

In 2011 hebben we het keurmerk van de Nederlandse praktijkaccreditering verdiend door een aantal verbeteringen aan te brengen in onze praktijkvoering. Er is een parkeerplaats voor minder validen, het personeelsbeleid is vernieuwd, er is een klachtenprocedure tot stand gekomen.In het komende jaar zal worden gewerkt aan het internet als portaal naar de praktijk (afspraken maken, recepten bestellen en misschien op den duur ook consulten via het internet). Verder zullen de patienten met chronische longziekte (COPD) door ons in kaart gebracht worden en willen we hen op een meer gestructureerde wijze zorg gaan aanbieden. Tenslotte zal de aandacht gaan naar de tevredenheid van de werkers binnen Quattro zelf. Hoe kan Quattro voor ieder van ons de prettigst denkbare werkplek worden? We gaan het onderzoeken en realiseren.

Onze huisartsenpraktijk heeft een keurmerk. De NPA praktijkaccreditering.

Wordt u daar als patiënt beter van?

Natuurlijk wordt u daar als patient niet direct beter van. Maar het keurmerk zegt wel dat u een gerechtvaardigd vertrouwen mag hebben dat in onze praktijk verantwoorde zorg wordt geleverd.

NHG praktijkaccreditering gaat bij het beoordelen van huisartsenpraktijken uit van wat u als patient mag verwachten van een goede huisartsenpraktijk

dat wil zeggen:

  • goede en veilige zorg
  • deskundig personeel
  • klantgerichtheid
  • bereikbaarheid
  • goede samenwerking met andere zorgverleners

Ook uw ervaring als patient telt mee. Pas als het allemaal in orde is, krijgt een praktijk het NHG-keurmerk.

Elk jaar wordt opnieuw getoetst, waarbij we laten zien dat voortdurend wordt gewerkt aan betere zorg. Daar plukt u als patient de vruchten van.

Uw mening telt voor onze praktijk!

Heeft u ideeën , opmerkingen of klachten? Laat het ons praktijkteam weten. We doen er graag ons voordeel mee.