Missie en visie huisartsencentrum Quattro Emmen – Huisartsencentrum Quattro – Emmen
Header afbeelding
Huisartsencentrum Quattro
Brandgans 2 7827 SG
Emmen

Missie en visie huisartsencentrum Quattro Emmen

Missie

Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. De mens vormt hierin een onlosmakelijk geheel met zijn of haar somatische, psychische, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond.

Vanuit deze visie op gezondheid en de mens bieden wij hoogwaardige, persoonlijke, laagdrempelige, wijkgerichte huisartsenzorg. Onze zorg voldoet aan de hoogste standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG- accreditatie) en wordt uitgevoerd in samenwerking met andere disciplines.

Visie

We werken samen als drie afzonderlijke huisartsenpraktijken waarin we elkaars kwaliteiten benutten. We werken regulier volgens de laatste richtlijnen en inzichten. Daarbij proberen we zoveel mogelijk maatwerk te geven en oog te hebben voor de individuele patiënt en zijn / haar behoefte. Hierin hebben we als huisarts een gidsfunctie. Gastvrijheid en vriendelijkheid is wat we uit willen dragen. Dit vloeit voort vanuit een prettige werksfeer waaraan wij hechten en waarin wij willen investeren. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden we belangrijk. We streven naar goede samenwerking met andere zorgverleners.

Kernwaarden

Onze belangrijkste kernwaarden zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan teamwork, het verbeteren van zorg, zorgvuldigheid en professioneel handelen.